Carnilove sausas maistas šunims

Carnilove sausas maistas šunims iš Dokrinesa.lt – tai aukščiausios kokybės ėdalas gyvūnams augintiniams, sukurtas atsižvelgiant į natūralius ingredientus ir protėvių mitybą. Įkvėptas natūralios laukinių šunų mitybos, Carnilove siūlo daugybę sauso ėdalo receptūrų, sukurtų taip, kad šunys gautų svarbiausių maistinių medžiagų, reikalingų optimaliai sveikatai ir gyvybingumui.

  • Aukštos kokybės ingredientai: Carnilove sausas ėdalas gaminamas iš aukštos kokybės ingredientų, gaunamų iš gamtos, įskaitant šviežią mėsą, organus ir kaulus, taip pat vaisius, daržoves ir žoleles. Receptūros sukurtos taip, kad imituotų natūralią laukinių kanopinių šunų mitybą, todėl šunims pateikiamas subalansuotas ir maistingas maistas, atitinkantis jų evoliucinius poreikius. Carnilove sauso ėdalo sudėtyje nėra grūdų, bulvių ir dirbtinių priedų, todėl jis tinka šunims, jautriems įprastoms sudedamosioms dalims arba alergiškiems joms.
  • Daug baltymų turinčios formulės: Baltymai yra labai svarbi šunų maistinė medžiaga, kuri yra stiprių raumenų, sveikos odos ir blizgančio kailio pagrindas. Carnilove sausame ėdaluose gausu baltymų, o pagrindinė kiekvienos receptūros sudedamoji dalis yra šviežia mėsa. Didelis baltymų kiekis padeda palaikyti raumenų vystymąsi, energijos lygį ir bendrą sveikatą, todėl Carnilove yra idealus pasirinkimas aktyviems ir dirbantiems šunims.
  • Be grūdų ir bulvių: Kadangi grūdai ir bulvės yra dažni alergenai ir kai kuriems šunims gali sukelti virškinimo sutrikimų, daugelis šunų puikiai jaučiasi, kai jų mityba yra be grūdų ir bulvių. Carnilove sauso ėdalo sudėtyje nėra nei grūdų, nei bulvių, todėl jis tinka šunims, jautriems grūdams ar alergiškiems šunims. Vietoj to Carnilove receptūrose naudojami alternatyvūs angliavandenių šaltiniai, tokie kaip žirniai, lęšiai ir avinžirniai, kurie suteikia šunims energijos ir skaidulų, o grūdų ar bulvių nereikia.
  • Maistingųjų medžiagų turintys supermaisto: Carnilove sauso ėdalo sudėtyje yra daug maistinių medžiagų turinčių supermaistinių medžiagų, tokių kaip uogos, žolelės ir augalinės kilmės medžiagos, kurios suteikia šunims papildomų vitaminų, mineralų ir antioksidantų, palaikančių bendrą sveikatą ir gerą savijautą. Tokie supermaistas kaip spanguolės, rozmarinai ir ramunėlės pasižymi priešuždegiminėmis ir imunitetą stiprinančiomis savybėmis, todėl padeda stiprinti imuninę sistemą ir apsaugoti nuo ligų.
  • Pagaminta Europoje: Carnilove sausas maistas gaminamas Europoje, taikant moderniausius gamybos procesus ir kokybės kontrolės standartus. Ingredientai kruopščiai atrenkami ir gaunami iš patikimų tiekėjų, kad būtų užtikrintas šviežumas, grynumas ir saugumas. Kiekviena Carnilove sauso ėdalo partija griežtai tikrinama, kad atitiktų griežtus kokybės ir maistingumo standartus, todėl gyvūnų augintinių savininkai gali būti ramūs žinodami, kad jų šunų draugai gauna geriausią įmanomą maistą.

Plačiau: https://dokrinesa.lt

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.