Burnos higienos procedūros visuomet turi būti reguliarios

Pastebėjote, kad jūsų dantų išvaizda smarkiai pasikeitė ir ją kartu lydi nemalonus burnos kvapas? Tikriausiai jums jau laikas būtų apsilankyti pas odontologą, nes tokių problemų atsiradimui gali būti keli paaiškinimai. Įprastai tokie simptomai kamuoja tuos, kuriems jau reikalinga profesionali burnos higiena (Klaipėdoje). Aišku, tokie simptomai gali reikšti ir rimtesnes ligas, kurios galbūt net nėra susijusios su dantimis.

Kaip atliekama burnos higienos procedūra?

Nesvarbu kur jums atliks profesionalią burnos higieną – privačioje klinikoje ar paprastoje jūsų miesto poliklinikoje, nes ji atliekama tais pačiais metodais. Dažniausiai procedūra trunka apie vieną valandą, priklausomai nuo paciento dantų būklės. Tačiau, kartais ji trunka ir vos pusvalandį.

Gydytojas odontologas pirmiausiai apžiūri jūsų burnos ertmę. Tad, šios procedūros metu galima daugiau sužinoti apie jus kamuojančias dantų problemas. Tai leis iš anksto suplanuoti dantų gydymą, jeigu jis būtų reikalingas. Kaip bebūtų, po apžiūros paaiškėja kas bus atliekama per šią procedūrą.

Burnos higiena gali būti atliekama pasitelkiant tik vieną procedūrą, o kai kuriais atvejais reikia ir kelių. Pavyzdžiui, vieniems pacientams pakanka apnašų šalinimo ultragarsu. Tačiau, dažnai pasitaiko ir tokių atvejų, kuomet bus reikalingas dantų poliravimas tam, kad dantys atrodytų šviesesni. Apie reikalingas procedūras sužinosite būtent po apžiūros.

Atminkite, kad kuo daugiau procedūrų reikės, tuo didesnę paslaugos kainą teks mokėti. Jeigu kreipiatės į jūsų mieste veikiančią polikliniką, tikėtina, kad patys negalėsite rinktis kaip bus atliekama ši procedūra, nes ją įprastai parenka būtent odontologas.

Kodėl svarbu, jog dantis reguliariai apžiūrėtų specialistai?

Būtent vengimas lankytis pas odontologus dažniausiai pacientus priveda prie dar rimtesnių dantų problemų. Jeigu burnos higienistas jūsų burnos ertmę apžiūri reguliariai, tuomet tikėtina, kad jis galės iš anksto numatyti dantų problemas. Kai ligos bei įvairios problemos nustatomos dar labai ankstyvoje stadijoje, tuomet natūralu, kad jų progresui užkirsti kelią bus daug lengviau.

Reguliariai lankytis odontologijos kabinete būtina ir dėl to, kad paskui pacientams dėl rimtesnių problemų gali tekti išleisti ne vieną šimtą ar tūkstantį eurų.

Burnos higiena Klaipėdos odontologijos centre

Jeigu ieškote kokybiškų burnos higienos paslaugų Klaipėdoje – Jums mielai padės Klaipėdos odontologijos centro specialistai. Daugiau informacijos apie profesionalią higieną bei užsirašyti vizitui pas higienistą Klaipėdos mieste galite KlaipedosOC svetainėje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.